martes, 24 de marzo de 2009

Un petó de Mandarina d'Eulàlia Canal


Els alumnes de 6è han llegit al llarg del segon trimestre el llibre "UN PETÓ DE MANDARINA" i el proper mes d'abril rebràn la visita de l'autora. Tot seguit podeu llegir les seves opinions.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest llibre és molt sentimenal i m' ha agradat molt el seu contingut.És un llibr d' amor i d' amistat. M' ha semblat molt xulo sobretot quan els amics es fan més amics encara i els que no ho eren s' ho fan.I a més que l' amistat ho val molt.

Yelisaveta Bystrova...

Anónimo dijo...

Aquest llibre m´ha agradat perquè és d´un nen que li agrada una nena però la nena estava preocupada pel seu pare.I en Tavi ajuda a la Venina que ho està passant malament.



Rubèn

Anónimo dijo...

A mi m´ha semblat divertit perquè parla d´amistat que és una cosa molt important i parla també d´una aventura d´amor que viu en Tavi que s´enamora de la Vanina.


Walter Brito s.

Anónimo dijo...

Crec que sempre hi hagut ``xuletes´´a les calasses i segur que a la de l´autora també hi eren . Ha reflectit molt bé el seu potpassar en un gru de casse i per això m´ha agaradat molt


Natalia Fernandez Garcia.

Anónimo dijo...

M'ha semblat bè perque m'agraden les histories i la música . Tinc ganes de coneixer a la autora . No m'ha agradat el final, pensava que es quedarin junts.

JAUME

Anónimo dijo...

Ami m'ha agradat el llibre perquè és molt apasionant i sempre que llegeixas,el llibre vols llegir més et quedas amb la intriga,sempr estàs pensant què passaràs?què passara?És com si visquesis l'aventura del llibre,i el profe l'explica d'una manera que et fa riure,quedar-te amb la intriga,bocabadat..!!

Anónimo dijo...

M´agradat molt i espero que em pasi algo semblat.
També crec que la Vanina i en Tavi s´anamoresin i que al final fosin novios, però en fi , està molt bé us lo recomano per llegir.

Marta Albarracín Alvarez

Anónimo dijo...

El llibre està molt bé i m'agradat molt . Jo llegeixo aquests tipus de llibres ., m'ha aencantat


judith muñoz

Anónimo dijo...

M'ha agradat força. És diferent als altres llibres. Però crec que al final es podria haver canviat alguna cosa.
La part que més m'ha agradat ha sigut quan queden finalistes amb la canço del concurs.
Sonia Hernandez

Anónimo dijo...

A mi m'ha agradat molt la història i m'ha sorprés el final.Pensava que
es quedarien junts,i no separats, que el pare de la Vaninano sortira.

Marc Gonzàlez

Anónimo dijo...

Aquest libre no m'ha agradat.El final podria haveri canviat una mica.Tota la estona es repetia el mateix.Sortien algunes coses que feian gracia.
Alvaro

Anónimo dijo...

M'ha agradat la història sobre el Tavi i la Vanina.Certes parts les trobo aborrides.És diferent als llibres d'altres cursos.M'agrada quan l'Ulldevidre canvi i col·labora amb el grup.



Eduardo Ruiz

Anónimo dijo...

Aquest llibre m'ha agradat força,encara que a mi no m'agraden aquests tipus de llibres.La escriptora es força bona.Llegiu el llibre que segur que us agradarà molt.
Laia Roca

Anónimo dijo...

Aquest llibre m'ha agradat perquè parla de coses d'escola i de amor i aixo m'agrada molt.És molt bonic però la vanina no m'ha agradat per què s'en va.El recomano per què és molt divertit us agradara.
Susana Hernandz Mañas.

Anónimo dijo...

Trobo que és un llibre interesant i imaginatiu. L'autora ha pensat molt. Els personatges tenen noms molt estranys. M'agradat, el recomano.
José García

Anónimo dijo...

M'ha agradat el llibre menys el final perquè no magrada que el Tavi acabi sol i la Vanina marxi al seu país.Però jo si el recomandaria als nens i nenes i es una bonica història d'amor.
Leslie Azuero Calderón.

Anónimo dijo...

Al principi no m'agradava molt per que em semblava una mica aburrit.Però ara que ja que ho llegit m'agradat.Perqué al final la Vanina i en Tavi s'enamoraien.I al principi no m'agradava per que es barallen el Tavi i el Riki.

sandra torres

Anónimo dijo...

M'agradat aquest llibre.A sigut divertit i l'autora ha fet un bon trebell amb la seva imaginació i m'agradaria que fes mes libres "UN PETÓ DE MANDARINA"
Aaron Breglia.